Suomen A-maajoukkueen todennäköiseen avauskokoonpanoon marssiva Petri Pasanen on iloinen, että Teemu Pukin siirtohype on nyt sivummalla ja keskittyminen on saatu käännettyä oleelliseen.

– Teemu Pukille on varmasti hyvä, että saa nyt rauhassa keskittyä, olla rauhassa ja jättää Schalke-siirto viikoksi ihan rauhaan. Hyvä, että hän sai mitä halusi ja pääsi hyvään seuraan. Olemme kaikki iloisia hänen puolestaan, Pasanen kommentoi Palloliiton sivuilla.

Pasanen ei epäröi paaluttaa perjantaisen Moldova-matsin tavoitetta. Kotikentällä Huuhkajien on aina tavoiteltava voittoa, varsinkin Moldovan tasoista vastustajaa vastaan. Suomen kannalta Moldova-ottelu on tärkeä, sillä uudistunut Huuhkaja-lauma tarvitsee pelejä, jotta Mixu Paatelaisen ajama pelityyli saadaan iskostettua miehistöön. Fakta on kuitenkin se, että A-maajoukkue pelaa vuositasolla vain kourallisen maaotteluita eikä yhteisiä päiviä ole muutenkaan runsaasti.

– Kotivoittoa lähdetään ilman muuta hakemaan varsinkin sen vierastappion jälkeen. Huomenna ei ole kuin yksi tavoite ja se pitää näkyä heti alusta alkaen. Olemme menneet eteenpäin ja kaikille on tullut vähän tutummaksi, mitä uusi valmentaja haluaa.

//