FC Honka matkaa maanantaina Interin vieraaksi Turkuuun, jossa täydet pisteet olisivat enemmän kuin tervetulleita. Inter majailee toisella sijalla, kun taas Honka on kymmenen pistettä perässä viidentenä – pronssisiin mitaleihin eroa on tällä hetkellä ainoastaan kuusi pistettä.

JJK:ta vastaan Hongassa debytoinut Tomi Petrescu kohtaa vanhan seuransa maanantaina, sillä mies pelasi Interissä kausilla 2005-06. Petrescun viimeisin liigamaali syntyi viime vuoden syyskuussa nykyisen joukkueensa eli Hongan verkkoon TamUn väreissä. Nyt Honka tarvitsee Petresculta maaleja.

– Onhan se totta kai mukavaa vanhaa seuraa vastaan pelata, mutta ei siinä nyt mitään sen erityisempää ole. Vaikea peli varmasti tulossa, mutta voittoa lähdetään hakemaan, Petrescu sanoo Hongan verkkosivuilla.

Petrescu oli jo maalata JJK:ta vastaan, mutta kuparinen jäi vielä rikkomatta espoolaisten väreissä. Kertaalleen pallo kolahti myös tolppaan.

– Siinä oli hyviä paikkoja itselläkin ja se olisi ollut tärkeä voitto. Toivottavasti maalihanat aukeaa Turussa ja otetaan voitto.

//