VPS matkustaa sunnuntaina Kuopioon paikallisen Palloseuran vieraaksi. Kyseessä on tärkeä liigan häntäpään kamppailu, jossa molemmat joukkueet janoavat pisteitä.

VPS:n pääluotsi Petri Vuorinen odottaa fyysistä kamppailua ja suoraviivaista kotijoukkuetta. Huomioon on otettava pelitavalliset asiat.

– Tekonurmipeli, tulee vähän erilainen ottelu. KuPS tulee pelaamaan suoraviivaisesti ja fyysisesti. KuPS on tietysti jo Suomen Cupin finaalissa ja varmistanut jo europaikan, mutta kun hekin ovat vain pisteen meitä edellä kymmenentenä, haluavat he taatusti voittaa ottelun, Vuorinen sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

– Omalta osaltamme me joudumme ehkä vähän reagoimaan KuPS:in pelitapaan, mutta kyllä se voitto on meille tultava jollain muulla kuin fyysisyydellä. Maalipaikkojen käyttämistä tehokkaasti hyväksi tarvitaan.

//