Huuhkajien ex-hyökkääjä Shefki Kuqi on Oldhamin paras paras maalintekijä yhdessä Reuben Reidin kanssa.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla League Onessa pelaava Oldham on saanut Huuhkajien ex-hyökkääjästä todellisen täsmäaseen, sillä Kuqi on tehnyt seitsemässä pelaamassaan sarjaottelussa jo neljä maalia. Cupissakin tämä härkä on osunut kertaalleen.

Oldhamin manageri ja Kuqin entinen pelikaveri Paul Dickov ei ihmettele suomalaisen maalimäärää. Dickovin mielestä kyse on taidosta.

– Viisi maalia kahdeksassa pelissä – Shefki tekee maaleja, koska hän on oikeassa paikassa. Liian usein viime vuonna, kun pallo pomppi vastustajan maalivahdin yli, ei kukaan ollut viimeistelemässä. Ei ole väliä, miten ne pallot tulevat tai millaisia ne ovat – hän on oikeassa paikassa, Dickov perustelee Oldham Chroniclelle.

//