Maajoukkuehulinat ovat takana ja Veikkausliigassa alkaa todelliset juhlaviikot, sillä panosta on vielä paljon viimeisillä kierroksilla.

Mitalisijojen kimpussa pelaava JJK hakee torstaina liigapisteitä mestari-HJK:lta. Kettupaitojen päävalmentaja Kari Martonen tietää lähtevänsä edelleen haastajana Sonera stadionille.

– On tietenkin mukava lähteä haastamaan tuplamestaria, kyllä meillä on iso halu voittaa HJK. Viime vierasreissusta sinne on paljon petrattavaa, ja siinä mielessä kalavelkoja maksettavana, Martsi sanoo JJK:n sivuilla.

Torstain pelissä teemat ovat tutut. Vaikka edellisellä Töölön-visiitillä HJK pieksi Kettupaidat 6-2, ei Martonen halua tehdä omaan pelitapaan muutoksia.

– Meidän on vain pidettävä huoli etäisyyksistä, että pysytään tiiviinä ja pystytään pelaamaan sitä kautta syöttöpeliä. Mitä HJK:n mestaruuden varmistumiseen tulee, niin en usko että me siitä mitään tasoitusta saadaan. Heillä on niin laaja ja laadukas rinki, että nälkäisiä ja näyttöhaluisia pelaajia kyllä löytyy.

//