Suomen A-maajoukkue kohtaa ensi viikon perjantain klassikossa Ruotsin – neljä päivää myöhemmin vastassa on Unkari.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja ja Djurgårdenia edustava Kasper “Kappe” Hämäläinen tietää Zlatan Ibrahimovicin vaarallisuuden.

– Zlatan on jälleen mukana maajoukkueessa. Hän on ollut loukkaantuneena eikä ole pelannut sarjapelejä, mutta on todella tärkeä pelaaja Ruotsille niin kuin kesäkuun 5-0-pelissä nähtiin. Kun hän tuli kentälle, alkoi heti tapahtua. Kun Zlatanilla on hyvä päivä, on Ruotsi todella hyvä, joten siinä on meidän puolustajille ajateltavaa, Kappe sanoo Fotbollskanalenille.

”Ruotsilla on hieman ongelmia vasemman puolustajan paikan kanssa”

Ruotsin jalkapallon hyvin tunteva Hämäläinen vinkkaa päävalmentaja Mixu Paatelaiselle varmasti vastustajan heikoista kohdista.

– Olen lukenut ja kuullut, että Ruotsilla on hieman ongelmia vasemman puolustajan paikan kanssa. En luonnollisestikaan tiedä asiasta sen enempää, mutta esimerkiksi Blackburnin Martin Olsson on pelannut siellä ja on aika hyökkäävä puolustaja.

– Ruotsilla on taitavia pelaajia joka paikalla, erityisesti hyökkäyspäässä. Ruotsilla on hyvä tasapaino miehistössä; on kokeneempaa pelaajaa ja sitten hieman nuorempia, jotka pelaavat eurooppalaisissa liigoissa, mikä on erityisen tärkeää.

//