VPS julkisti äskettäin uuden päävalmentajansa. Mediassa ja foorumipalstoilla huhuiltu Olli Huttunen ottaa Vepsun haltuunsa.

Huttunen on nyt pitänyt valmennustehtävistä pari vuotta taukoa ja kartuttanut jalkapallonäkemystään toimimalla Valkeakosken Hakan toimitusjohtajana. Palo kentän laidalle tuo hänet nyt Vepsun päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kausiksi 2012-14.

– Mahtavalta tuntuu ja motivaatio on erittäin korkealla. Kun teet jotain kovasti ja kiireellä, et ehdi miettiä asioita. Nyt kun on katsonut valmentamista ulkopuolelta, on ehtinyt pysähtyä miettimään ja uudistumaan. Motivaatio on vain kasvanut. Valmentaminen on kuitenkin sitä, mitä haluan tehdä, Huttunen kertoo Vepsun verkkosivuilla.

Valmentajana Oka on saavuttanut neljä SM-kultaa ja kolme Cupin voittoa. Lisäksi häneltä löytyy lähes kymmenen vuoden ajalta kokemusta Suomen maajoukkueen valmennustehtävistä. Hän toimi vuodesta 2002 eteenpäin ensin maalivahtivalmentajana, sitten kakkosvalmentajana ja vuosi sitten jopa päävalmentajana EM-karsintaottelussa, jossa Suomi kuritti San Marinoa lukemin 8-0.

//