Rovaniemen Palloseura voitti torstaina Valkeakoskella Hakan 1-0 ja piti toiveensa hengissä sarjapaikkansa säilyttämisestä. Katsomoon oli vaivautunut vain 850 henkeä ja Ville Kauppinen latisti vaisua kotiyleisön tunnelmaa entisestään ottamalla 17. minuutilla punaisen kortin. Miesylivoimalla RoPS piti ottelun hallinnassaan ja Mika Hänninen teki voittomaalin juuri ennen taukoa.

VPS otti sarjapaikkansa kannalta hyvin tärkeän pisteen pelattuaan 1-1 -tasapelin IFK Mariehamnia vastaan. Helsingissä yli 3150 katsojaa sai seurata HJK:n ja JJK:n maalitonta tasapeliä. JJK otti tärkeän pisteen hopeataiston kannalta, mutta voittokin oli tarjolla pelitilanteiden valossa, joten tulos oli vieraille pettymys.

Myös Honka elättelee vielä toiveita hopeasta murskattuaan Kuopiossa KuPSin 4-1. Turussa yli 2000 katsojaa oli seuraamassa TPS:n ja MYPA:n 1-1 -tasapeliä. TPS:n Jarno Heinikangas muni lopussa pallon omaan verkkoon ja lahjoitti MYPA:lle pisteen.