Mikael Forssellin ja Mika Väyrysen Leeds United koki Championshipissa tiistaina katkeran 1-1 -tasapelin kotonaan Coventry Citya vastaan.

Darren O´Dea oli maalannut Leedsin 26. minuutilla johtoon, mutta toisen jakson yliajan neljännellä minuutilla Richard Wood tasoitti 1-1:een. Leeds näytti jo voittavan ottelun ja tasoitus tuli aivan viime sekunneilla.

Forssell ja Väyrynen aloittivat ottelun tuttuun tapaan penkillä. Edellisen ottelun kokonaan sivussa ollut Forssell pääsi kentälle 69. minuutilla. Väyrynen pääsi kirmaamaan nurmelle 79. minuutilla.

Southampton jatkaa sarjan kärjessä voitettuaan kärkiottelussa West Hamin 1-0. West Ham piti kuitenkin kakkospaikkansa, mun Middlesbrough hävisi Nottinghamille 2-0 ja Derby jäi 2-2 -tasuriin Readingin kanssa.