FC KooTeePee jatkaa myös ensi kaudella Janne Hyppösen komennossa.

Hyppönen raapusti nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Seurajohdossa ollaan tyytyväisiä Hyppösen jatkoon.

– Meillä on hyvin pitkälti samat näkemykset siitä, miten joukkuetta pitää kehittää. Olemme olleet Jannen työhön erittäin tyytyväisiä, seuran puheenjohtaja Jarkko Pippola sanoo kotkalaisten verkkosivuilla.

”Meillä on erittäin motivoitunut joukkue”

Hyppönen koutsaa kotkalaisryhmää hyvällä motivaatiolla.

– Meillä on erittäin motivoitunut joukkue, jonka kanssa on helppo tehdä hommia ja se motivoi myös valmentajaa, Hyppönen tiivistää.

KooTeePee julkisti myös kaksi uutta pelaajasopimusta. Loppukauden loukkaantuneena ollut geogialaismaalivahti Levan Lomidze jatkaa seurassa 1+1-vuotisella sopimuksella ja joukkueen luottopakiksi noussut Giorgi Ositashvili nähdään joukkeessa seuraavan kahden vuoden ajan. Joukkueella on nyt kasassa 11 pelaajasopimusta.

//