Valmentaja ylistää: Ringillä valtava itseluottamus maalin edessä

© Kuva:
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien keskikenttämies Alexander Ringin huikea kahden maalin debyytti Borussia Mönchengladbachin paidassa sai saksalaisseuran valmentaja Lucien Favren suun hymyyn.

– Hän hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Hänellä oli muutamia erittäin hyviä suorituksia ottelun aikana, luotsi virkkoi Turkissa paikalla oleville toimittajille.

Eritoten Favre kehui Ringin maalitarkkuutta.

– Hän osoitti, että hänellä on valtava itseluottamus maalin edessä.

Suomalaisen pelipaikkaa vasempana keskikenttämiehenä valmentaja ei pitänyt lainkaan outuno, vaikka eräs toimittaja kysymyksellään siihen suuntaan vihjasi.

– Olen alusta saakka sanonut, että hän voi pelata keskikentällä jokaisella tontilla: oikealla, vasemmalla ja keskellä, Favre ilmoitti.

SuomiFutis.com-sivuston kontaktihenkilö seuraa paikan päällä Belekissä Borussian harjoitusleirin etenemistä. Raportoimme Alexander Ringin ensiaskeleista uudessa seurassa leiripäivien aikana tarkasti Turkista saatavilla olevien kommenttien kera.

Edellinen artikkeliMyös Teemu Pukki maalivireessä harjoitusottelussa
Seuraava artikkeliTeemu Pukille 2 maalia sumuisessa tynkäottelussa