Vaasan Palloseuran harjoitusrinki on vahvistunut kotoaan palanneella O’Brian Woodbinella, ja perjantaina rinkiin liittyy amerikkalainen maalivahtilupaus, tiedottaa Vepsu.

Vepsun parhaimmistoon viime kaudella kuulunut jamaikalainen laitapuolustaja Woodbine sai hieman pidemmän talviloman kuin muut, mutta nyt mies on palannut päävalmentaja Olli Huttusen iloksi kotikonnuiltaan ajallaan Vaasaan.

– Hienoa saada hänetkin tähän joukkueen mukaan. Yksi pelaaja lisää tätä pakettia täydentämään, Oka toteaa.

Perjantaina harjoitusrinki kasvaa lisää, kun testattavaksi saapuu Oregonista kotoisin oleva 23-vuotias veräjänvartija Brian Rowe, joka on luonut uraansa Yhdysvaltain yliopistosarjoissa, maineikkaan UCLAn edustusjoukkue UCLA Bruinsin maalin suulla. Rowe on toiminut Bruinsin ykkösveskarina viimeiset kaksi vuotta, ja häntä on pidetty yhtenä sarjan parhaista maalivahdeista.

Vepsun testattavaksi Rowe saapuu miltei suoraan MLS Combine –draftileiriltä, jossa hänen edustamansa joukkue voitti kaikki ottelut. Huttunen pitää amerikkalaista kiinnostavana maalivahtina, ja aikoo antaa tälle reilun mahdollisuuden taitojensa näyttämiseen.

– Hän on testissä mukana tammikuun loppuun saakka, Oka paljastaa.

//