AC Oulu teki kovan kaappauksen – ”Meillä kävi hyvä tuuri”

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

AC Oulu on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen maalivahti Hugo Magalháesin kanssa.

26-vuotias veräjänvartija on pelannut kuluvalla kaudella Portugalissa Boavistan joukkueessa 15 ottelussa päästäen ainoastaan yhdeksän maalia. 196-senttinen veskari onnistui vakuuttamaan oululaisten seurajohdon kahden viikon testijakson aikana. Urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela iloitsi sopimuksesta seuran verkkosivuilla.

– Koimme vielä tarvetta kokeneemmalle maalivahdille, koska kyseessä on joukkueen kannalta tärkein pelipaikka. Hugo on erittäin ulottuva maalivahti, joka on tärkeää on muuten pienikokoiselle joukkueelle. Lisäksi hän omaa loistavat avaukset, Nurmela analysoi.

Nurmelan mukaan Ouluun on nyt vetoa. Oululaiset olivat myös hieman onnekkaita, sillä portugalilaisseuran talousvaikeudet mahdollistivat sopimuksen synnyn.

– Meillä kävi hyvä tuuri, että saimme tänne kokeneen ja kovia otteluita pelanneen pelaajan.  Jeremyn ja Randyn (Edwini-Bonsu) siirtymiset suuremmille areenoille ovat vaikuttaneet selvästi positiivisesti AC Oulun asemaan ympäri maailman. Tänne olisi tulossa halukkaita, kovan tason pelaajia, erittäin paljon.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!