FC Hämeenlinna hakee jättiyllätystä – ”Olemme valmiita”

© Kuva:
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!


FC Hämeenlinna haastaa tiistaina espoolaisen FC Hongan Suomen Cupin kuudennella kierroksella kotikentällään.

Ottelu oli määrä pelata jo muutama viikko sitten, mutta silloin luontoäiti päätti toisin. Hämeenlinnalaisten vastuuvalmentaja Jussi Lempinen toivoo seuran verkkosivuilla tasaista pelisuoritusta.

– Kauheasti eivät hommat ole muuttuneet. Nyt näemme saimmeko ajettua joukkueen peliin Unkarissa uusia asioita. Se on ainakin varmaa, että olemme valmiita otteluun. Tahdon nähdä rohkean ja yhtenäisen FC Hämeenlinnan. Ehjä 90-minuuttinen on haussa, pääkäskijä aprikoi.

Ottelu jouduttiin viimeksi siirtämään lumisateen vuoksi. Kevät kuitenkin hellii tänään jalkapalloilevaa Hämeenlinnaa, joten ottelu päästään pelaamaan hyvissä olosuhteissa.

– Kävin eilen tutkimassa kentän kunnon ja se oli erinomainen. Tänään (tiistaina) tuli hieman lunta, mutta ei siinä määrin, että se vaarantaisi ottelun. Pelaajiston suhteen säilyimme leirillä ilman vammoja, joten huomiseen otteluun pääsemme hyvällä kokoonpanolla.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!