FC Hämeenlinna yhteistyöhön unkarilaisseuran kanssa – mestarivalmentaja avustamassa

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!


FC Hämeenlinna ja Unkarin ylimmällä sarjatasolla pelaava Lombard Pápa TFC ovat sopineet seurayhteistyön aloittamisesta, kertoo seuran tiedote. Seurojen edustajat tapasivat pääsiäisenä Budapestissa ja keskustelivat yhteistyön käytännön sisällöstä.

Harjoittelua, pelaajakehitystä ja seuratoiminnan kansainvälistymistä tukeva yhteistyösopimus on määrä allekirjoittaa toukokuun lopulla, kun unkarilaisseuran johtoa vierailee Suomessa tutustumassa kantahämäläiseen seuratoimintaan ja olosuhteisiin.

Yhteys FC Hämeenlinnan ja Lombard Pápan välille syntyi alun perin valmentajavelho Martti Kuuselan avustuksella. Unkarilaiset jalkapallopiirit hyvin tunteva Kuusela luotsasi suurseura Budapest Honvédin maan mestaruuteen vuonna 1993.

”Yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia”

FC Hämeenlinnan puheenjohtaja Rainer Lundberg näkee, että kunnianhimoinen kilpailutoiminta edellyttää myös kansainvälisen ulottuvuuden huomioimista.

– Ensinnäkin kansainvälinen yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia hämeenlinnalaisten jalkapalloilijoiden kehityspolulle. Mahdollisuus päästä näyttämään osaamista kansainvälisissä peleissä voi olla nuorelle pelaajalle hyvin motivoiva ajatus, Lundberg sanoo.

Pelaajavaihto seurojen välillä nähdään tulevaisuuden mahdollisuutena, mutta alkuvaiheessa yhteistyön odotetaan johtavan esimerkiksi laadukkaiden harjoitteluolosuhteiden molemminpuoliseen tarjoamiseen.

– Tämä yhteistyökuvio helpottaa ulkomaanleirien järjestämistä harjoituskausien aikana. FC Hämeenlinna pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan Unkarin nurmikentille alkukeväällä. Lombard Pápa puolestaan on tervetullut treenaamaan Suomen maisemiin kesällä, kun Unkarissa on sarjatauko. Tässä yhtälössä on vain voittajia, Lundberg summaa.

Katso El Classico ilmaiseksi Unibet TV:stä. Lisäjännitystä tarjolla livevedon parissa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!