Suomalaisveljeksille sarjakauden ensimmäinen tappio – Riku Riski lähellä maalintekoa

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!


Norjan pääsarjassa pelaava Hönefoss kärsi sunnuntaina sarjakautensa ensimmäisen tappionsa. Joukkue hävisi vieraskentällä Sandnesille lukemin 1-0.

– Pitkä reissu ja takkiin heikolla esityksellä. Kotijoukkue taisteli 90 minuuttia ja jostain kumman syystä emme pystyneet vastaamaan, vaikka tasapeli olisi ehkä ollut oikein tulos. Voittomaalin teimme omana maalina itse ja oma vasemman jalan vetoni pamahti tällä kertaa rimasta maaliviivalle. Tappio on pettymys ja kaikki olemme pettyneitä esitykseemme, joukkueen suomalaisvahvistus Riku Riski purkaa ottelua orsasport.com-sivustolla.

Riku Riskin veli Roope edustaa myös Hönefossin joukkuetta, mutta häntä ei pelikentällä nähty loukkaantumisen vuoksi. Kärkimies sai lihasrevähdyksen joukkueen viime viikon Cup-ottelun alkuverryttelyssä.

Huikea SuomiFutis-sivuston tarjous: Riskitön 50 euron veto NordicBetille!
Lue tästä lisää ja kuittaa samalla 100 euron bonus!

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!