EM-kisat ovat Marioiden kisat. Tässä kolme parasta ”Super Mariota” kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen:

1. Mario Gomez, Saksa:

Kisojen ”Super Mario” numero yksi, maaginen maalintekijä. Virallisten tilastojen mukaan Gomez on pitänyt palloa kisoissa 22 sekunnin ajan, saldona Saksan kolme kisoissa tekemää maalia.

Saksan keskikenttäpelaajan Bastian Schweinsteigerin mukaan Gomezille ”riittää hieman yli nolla maalipaikkaa osumaa kohti”.

2. Mario Mandzukic, Kroatia:

Kroatian oma ”Super Mario”. Gomezin tapaan Saksan liigassa pelaava Mandzukic on tehnyt myös kolme maalia. Kaksi päällä ja yksi maalin edestä loistavan haltuunoton jälkeen.

Iso tekijä Kroatian hyvin alkaneissa kisoissa. Joukkue nousi Italiaa vastaan tasoihin Mandzukicin maalilla, joka saattaa viedä joukkueen jatkopeleihin, jos se voittaa tai pelaa suurimaalisen tasapelin Espanjan kanssa.

3. Mario Balotelli, Italia:

Palstamillimetrien perusteella kisojen ykkös-Mario, mutta kentällä Manchester Cityä seuratasolla edustava Balotelli on ollut vielä vaisu.

Kohahduttanut kisoissa kommentilla, että aikoo kävellä kentältä pois, jos kuulee rasistisia huutoja. Maalejakin tarvitaan, jos Italia haluaa pärjätä.

Bubbling under – Mario Götze, Saksa:

Dortmundin 20-vuotias supertähti mahtuisi noin 14 muussa joukkueessa avauskokoonpanoon, mutta ei Saksan joukkueessa. Ei ole päässyt vaihdostakaan kentälle.

Huikea pallonkuljettaja päässee vielä näyttämään taitojaan, ehkä jo Saksan viimeisessä alkusarjan pelissä Tanskaa vastaan.

SuomiFutis-sivuston toimitus

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!