Huuhkajien luottomies tanskalaisseurojen tähtäimessä – ”Realistisin suunta Etelä-Eurooppa”

Viime kaudella Englannin Mestaruussarjassa Leedsin riveissä vähäisellä vastuulle jätetty Mika Väyrynen on tanskalaisseurojen kiinnostuksen kohteena, kertoo bold.dk-sivusto.

Keskikenttäpelaajan nimi oli vahvasti ympyröitynä FC Midtjyllandin toimistossa, mutta lopulta seura päätyi hankkimaan riveihinsä Petter Anderssonin.

– Olen jutellut FC Midtjyllandin kanssa useita kertoja, mutta siirto ei toteudu. Juteltuani heidän kanssaan, he tiedottivat hankkineensa toisen pelaajan keskikentälle, joten asia ei ole enää ajankohtainen, Väyrysen asiainhoitaja Jonne Lindblom kertoo sivustolle.

Vaikka sopimuskuviot kariutuivat, on kiinnostusta myös laajemmin Tanskassa. Lindblom kuitenkin painottaa, että todennäköisimmin suomalainen nähdään jatkossa Etelä-Euroopassa.

– Myös kaksi muuta tanskalaisseuraa on kysellyt hänestä, mutta en voi mainita seurojen nimiä. Mitään konkreettista Tanskasta ei ole tällä hetkellä. Mutta jos Mika Pohjoismaassa pelaa, on Tanska ainoa vaihtoehto.

– Kun tarkastellaan Tanskan palkkatasoa, on realistisinta, että hän löytää seuran eteläisestä Euroopasta, Lindblom sanailee.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.