Irlanti ei aio luovuttaa – "Joka pelissä voi tulla yllätys"

Irlanti kärsi EM-kisojen avausottelussa 1-3-tappion Kroatialle. Joukkue kamppaili hyvin ottelun läpi, mutta pienet nukahdukset omassa päässä kostautuivat. Irlannin huikeisiin suorituksiin EM-karsinnoissa virittänyt italialainen päävalmentaja Giovanni Trapattoni uskoo vielä omiensa mahdollisuuksiin, vaikka vastassa ovat vielä Italia ja Espanja.

– Meidän täytyy uskoa. Tänään kohtasimme todella teknisen joukkueen, ja seuraavissa on huippuvastustajat. Tässä turnauksessa kuitenkin jokaisessa pelissä voi tulla yllätys, Trapattoni kertoi BBC Sport:lle.

Irlannin mahdollisuudet jatkoon ovat olemassa, mutta silloin puhuttaisiin suuresta yllätyksestä. C-lohkossa Irlanti on pisteittä, Italialla ja Espanjalla piste ja Kroatia on kolmessa pisteessä avauspelien jälkeen.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.