Onko Pirlo parempi kuin Ronaldo ja Messi? – ”Hänen pitäisi voittaa Kultainen pallo”

Italian keskikentän kapellimestari Andrea Pirlo on pelannut mahtavan kauden. 33-vuotiaan taitoniekan edustama Juventus juhli kauden päätteeksi Serie A:n mestaruutta eikä joukkue edes suostunut häviämään kertaakaan sarjassa.

EM-kisoissa Pirlo on jatkanut siitä, mihin hän seurajoukkueessaan jäi. Puolivälierässä Englantia vastaan saapasmaalainen oli avainasemassa – niin kaksituntisen aikana kuin etenkin rangaistuspotkukilpailussa.

Italian valmentaja Cesare Prandelli on myös huomannut suojattinsa iskukyvyn. Luotsi menee jopa niin pitkälle, että hän olisi valmis luovuttamaan vuoden parhaalle pelaajalle ojennettavan Kultaisen pallon Pirlolle ennen Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä.

– Mielestäni Andrean tulisi voittaa Ballon d´Or. Hän ansaitsee sen. Hän on paras kaikista, Prandelli sanaili La Gazzetta dello Sport –lehdelle.

Carlo Ancelotti, Pirlon entinen luotsi AC Milanista, ei voi myöskään olla kehumatta entistä kultajalkaansa.

– Näitkö mitä Pirlo teki? Vain nerolla on tuollainen intuitio. Andrea on huikea, nykyisin ranskalaisseura Paris Saint-Germainia valmentava Ancelotti kehui ja maalaili mielessään maanmiehensä yksitoistametristä.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.