Espanjan päävalmentaja: "Menestyksemme ei ole sattumaa"

© Kuva: Getty Images

Espanja tavoittelee sunnuntaina kolmatta peräkkäistä arvokisavoittoaan, kun se kohtaa Italian EM-lopputurnauksen finaalissa.

Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Vicente del Bosque uskoo erinomaisen kansainvälisen menestyksen pohjana olevan laadukas tekeminen monella eri osa-alueella.

– Menestyksemme ei ole sattumaa ja perustuksemme makaa monien asioiden päällä, del Bosque kertoo maan jalkapalloliiton virallisilla verkkosivuilla.

– Jalkapallomme rakenteet sekä akatemiat ja paremmat valmentajat, luotsi luettelee kultapohjan rakennusmateriaaleja samaan hengenvetoon.

Real Madridin entinen pääkäskijä oli kehissä jo vuonna 2010, kun Espanja juhli maailmanmestaruutta. Yhdessä edeltäjänsä Luis Aragonesin kanssa luotsit ovat onnistuneet niittämään Espanjalle mainetta myös maajoukkuetasolla.

– Espanja on yksi ehdokkaista johtamaan eurooppalaista jalkapalloa. Ennen olimme sitä vain seuratasolla, mutta nyt viime vuosina maajoukkue on astunut trendiin mukaan. Ennen menimme ulkomaille – nyt näistä maista tullaan katsomaan, mitä me teemme Espanjassa.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!