FC Hämeenlinnan toimitusjohtajan tehtäviä viimeiset kaksi kuukautta hoitanut Janne Oksanen ei jatka toimenkuvassaan heinäkuuta pidemmälle, kertoo seuran verkkosivut.

Epävarmuustekijät niin urheilullisella kuin taloudellisessakin puolella ehtivät jo ennen Oksasen työn alkamista kasvaa niin merkittäviksi, että toimitusjohtajan mahdollisuudet kurssin nopeaan kääntämiseen kävivät hyvin rajallisiksi.

– Katsoin parhaaksi, että toimitusjohtajan vakanssiani ei nykyisessä tilanteessa jatketa, sillä taloudelliset näkymät kuluvaa kautta pidemmälle ovat hyvin epävarmat. Lisäksi yhtenä vaikuttavana tekijänä oli, että en saanut mahdollisuutta muodostaa realistista kuvaa seuran taloudesta, ennen kuin otin vastaan toimitusjohtajan tehtävän. Päätin itse tehdä ratkaisun ja jättäytyä toimitusjohtajan tehtävistä heti tehtävän alussa. Pitkän tähtäimen työtä paikallisen futiksen eteen pystyn jatkamaan parhaiten vanhassa toimenkuvassani Parolan Visassa, Oksanen toteaa seuran nettisivuilla.

FC Hämeenlinnan varapuheenjohtaja Jukka Nirkko on harmissaan Oksasen päätöksestä mutta suhtautuuu siihen ymmärtäväisesti.

– Ymmärrämme Jannen päätöksen, vaikka totta kai olisimme halunneet hänen jatkavan hyvin alkanutta työtään. Panostukset kauteen olivat isot, mutta alkukauden pelillinen menestys kyllä söi uskottavuuttamme ja sitä myötä paljon tuloja on jäänyt saamatta. Epävarmuus ensi kauden sarjatasosta kalvaa varmasti monen mielessä. Kentän puolella suunta on nyt onneksi ylöspäin ja koko organisaatio tekee hartiavoimin töitä sen eteen, että Kaurialassa pelataan Ykkösen futista myös ensi kaudella, Nirkko veistelee.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!