Veikkausliigaseura Hakan kokoonpanoon jouduttiin tekemään sunnuntaina viime hetken muutoksia ennen KuPS-peliä. Marco Matrone ja Shane McFaul jäivät viime hetkillä kamppailusta pois loukkaantumisten vuoksi, kertoo Veikkausliigan nettisivut.

– Molemmat olivat viikolla vielä mukana treeneissä. Matronella on polvivamma ja McFaulilla on nivusen kanssa ongelmia. Marcolla on ollut vaivoja MYPA-pelistä saakka ja sen takia hän ei ollut mukana Klubiakaan vastaan. Toivotaan, ettei kummallakaan ole mitään pahaa, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä kertoo sivustolle.

Jobinpostin joukkoon mahtuu myös hyviä uutisia.

– Sairastupa on muuten tyhjenemässä pikkuhiljaa. Obi Metzger on pikkuhiljaa tulossa ja siihen menee vielä viikko-pari ja lisäksi Dema on tekemässä paluuta. Siinä ne lähimmät, luotsi valottaa.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!