JJK pelaa tänään torstaina Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen ottelussa montenegrolaista FK Zetaa vastaan vieraskentällä. Ensimmäinen osa päättyi JJK:n 3-2-kotivoittoon, mutta koitos jätti jossiteltavaa.

Pelaa FK Zeta-JJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,20 – 3,55 – 2,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– No, voitto on tietenkin aina voitto. Mutta pelattiin se ensimmäinen puoliaika huonosti ja päästettiin liian helposti kaksi maalia. Eiköhän tässä kuitenkin nyt olla ennakkosuosikkeja siinä mielessä, että voitettiin tuo ensimmäinen osa. Näkisinkin, että meidän hyvällä normaalisuorituksellamme olemme jatkossa, pohtii jyväskyläläisten keskikenttäpelaaja Jukka-Pekka Tuomanen seuran kotisivuilla.

Tuomanen uskoo, että Montenegrossa nähdään aavistuksen erilainen Zeta kuin Harjulla.

– Harjulla Zeta vetäytyi aika lailla. Varmaan sikäli tulevat pelaamaan nytkin samalla tavalla, että isoa targetia jälleen haetaan kärjestä, mutta voi kuitenkin olla, että prässi on heillä kotiottelussaan paljon kovempaa. Ensimmäinen maali tulee joka tapauksessa olemaan nyt todella tärkeä. Jos me teemme sen ensimmäisen, syö se todennäköisesti heidän uskoaan jatkopaikkaan. Toisaalta taas jos he onnistuvat maalinteossa ensin, saattavat he saada siitä oikein kunnon hengen päälle. Ja taas mitä kauemmin tilanne on 0-0, sitä parempi se meille on, Tuomanen tietää.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21.00.

Pelaa FK Zeta-JJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,20 – 3,55 – 2,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!