Espanjalaislehti: Real Madridin keskikenttäpelaajan Arsenal-siirto on varma

Espanjalainen urheilulehti AS kertoo verkkosivuillaan, että Real Madridin turkkilaisen keskikenttäpelaajan Nuri Sahinin kauden mittainen lainasiirto Arsenaliin on varmistunut. Seurat ovat suullisesti sopineet siirron ehdoista ja nyt sopimukset ovat allekirjoitusta vaille valmiina.

Sahin siirtyi viime kaudeksi Realiin loistavan Borussia Dortmund -kauden päätteeksi. Mies valittiin kaudella 2010-11 Saksan liigan parhaaksi pelaajaksi Dortmundin voittaessa mestaruuden.

Realissa keskikenttäpelaajalle kertyi viime kaudella vain neljä peliä Espanjan liigassa ja neljä esiintymistä Mestarien liigassa. Pelaajalla oli kysyntää myös muissa seuroissa, mm. Liverpoolissa, mutta Arsenal onnistui houkuttelemaan pelaajan itselleen Alex Songin Barcelona-siirron myötä, mikä antaa lupauksia peliajasta Sahinille.

Redbet tarjoaa 25 ILMAISKIERROSTA Zombies-videoslottiin!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.