HJK:n valmentaja eurovastustajasta: "Bilbao on tällä hetkellä tohtori Jekyll ja herra Hyde"

HJK:n valmentaja Juha Rantala oli tarkkailemassa helsinkiläisseuran Eurooppa-liigan play-offs –kierroksen vastustajaa sunnuntaina, kun Athletic Bilbao taipui La Ligan avauskierroksella kotistadionillaan Real Betisille maalein 3-5.

– Yhtä värikästä ottelua en ole ehkä koskaan nähnyt. Kuten tuloskin kertoo, kaikkea sattui ja tapahtui, Rantala kommentoi seuran nettisivuilla.

HJK kohtaa San Mamés –stadionilla baskijätin ensimmäisessä osaottelussa tämän viikon torstaina.

– Pelistä näkyi, että jollain tapaa Bilbao on tällä hetkellä tohtori Jekyll ja herra Hyde. Ajoittain he pelasivat upeasti, ajoittain heikosti.

– Heikkouksista kertoo olennaisesti viisi päästettyä maalia.

Bilbao eteni viime kaudella Eurooppa-liigan finaaliin, joten otteluparista tulee helsinkiläisten kannalta erittäin haastava.

– He pelaavat todella aktiivista peliä kumpaankin suuntaan. Puolustaessa prässäävät erittäin kovaa, hyökätessä liikuttavat palloa jatkuvasti. Tämän kaiken pohjalla on kova työmoraali, Rantala analysoi.

Baskijätit pelasivat sunnuntaina ilman suurimpia tähtiään, kun siirtohuhujen ympyröimät Javi Martinez ja Fernando Llorente eivät kentälle olleet. On mielenkiintoista nähdä, ovatko pelaajat mukana, kun Bilbao kohtaa HJK:n.

Lisäksi bilboalaisjoukkue kärsii loukkaantumisista: puolustajat Fernando Amorebieta sekä Jon Aurtenetxe  ja hyökkääjä Iker Muniain olivat sairastuvalla sunnuntaina.

– Athleticilla ei ehkä ole ihan ideaalitilanne lähteä otteluun, kun tähtipelaajat ovat poissa ja edellisessä ottelussa omiin tehtiin viisi maalia. Nämä ovat elementtejä, joista saattaa löytyä meidän oljenkortemme.

HJK kohtaa Athleticin vieraskentällä tulevana torstaina klo 22.00 Suomen aikaa. Toinen osaottelu pelataan siitä viikkoa myöhemmin Töölön jalkapallostadionilla klo 20.00 alkaen.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.