Torstaina Espanjassa on tiedossa todellista jalkapallojuhlaa, kun Real Madrd ja Barcelona iskevät yhteen Supercupin ensimmäisessä kohtaamisessa. Edelliskauden liiga- ja cup-mestarien välisestä koitoksesta ei jännitystä puutu, vaikka Madridin valmentaja Jose Mourinho vähättelee tittelin merkitystä.

Pelaa Barcelona-Madrid Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 1,76 – 3,90 – 4,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Jos voisin, häviäisin Supercupin nyt ja voittaisin La Ligan. Antaisin Supercupin (pokaalin) pois myös, jos tämä antaisi meille lisämotivaatiota liigan voittamiseen, luotsi kertoo espanjalaislehti Marcan mukaan.

– Supercup ei vaikuta mestaruustaisteluun. Tällä ei ole merkitystä, koska kilpailu ei ole niin tärkeä kuin neljä muuta turnausta, joihin me osallistumme kauden aikana.

Jonkinlaisen merkityksen Mourinho kuitenkin löytää otteluparille.

– Uskon, että aina kun kilpailijat kohtaavat, he haluavat aina voittaa. Tästä syystä Supercupin voittaminen on tärkeää, vaikkakaan sillä ei olisi merkitystä loppukautta ajatellen.

Barcelonan joukkue on vahvistunut viime kaudesta kahdella nimellä. Alex Song ja Jordi Alba tuovat katalonialaisten peliin lisävaihtoehtoja.

– Barcelonalla on käytännössä samat pelaajat kuin viime kaudella. Heillä on sama tyyli, mihin he voivat tehdä nyt muutoksia kahden uuden pelaajan tulon myötä, Mourinho valottaa ja kertoo uskovansa, että Barca on tänäkin vuotta totutun kova ryhmä.

Joukkueet pelaavat keskenään kaksi ottelua, joissa yhteismaaleissa parempi ryhmä pääsee nostelemaan pokaalia. Avausottelu on vuorossa torstaina 23. elokuuta Camp Noulla. Toinen kamppailu pelataan puolestaan Real Madridin kotistadionilla Bernabeussa elokuun 29. päivä.

Pelaa Barcelona-Madrid Betssonille 25 euron riskitön veto kertoimilla: 1,76 – 3,90 – 4,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!