Kulttihyökkääjä Shefki Kuqi jysäyttelee jatkossa Skotlannin liigassa

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueen monivuotinen luottohyökkääjä ja kannattajien suuri suosikki Shefki Kuqi on lähellä sopimusta Skotlannin liigan Hibernian FC:n kanssa. Siirto on tänään torstaina suoritettavaa lääkärintarkastusta vaille varma. Asiasta kertoo Unibetin tiedote.

Huhut Kuqin siirrosta Hibernianiin käynnistyivät viime viikolla, kun mies nähtiin Hibernian-Hearts -ottelun katsomossa.

– Kaikki on muuten selvää Hibernianin kanssa, mutta käyn vielä tänään lääkärintarkastuksessa. Kaiken pitäisi olla kunnossa. Hibernianin yhteydenotto tuli alkukesästä, ja olemme selvitelleet yksityiskohtia muun muassa palkkaukseen liittyen. Olen jutellut paljon eri ihmisten kanssa, ja kaikki vaikuttaa hyvältä, Kuqi kertoo tiedotteessa.

Brittikenttien kaikkien aikojen suomalaismaalintekijän uuden seuran etsintä käynnistyi loppukeväästä, kun miehen edellinen seura Oldham ei käyttänyt sopimuksessa ollutta optiota taloudellisista syistä. Tarjouksia tuli useita eri sarjoista.

Suomalaisille tuttu seura

Hibernian on tullut tutuksi muun muassa Mixu Paatelaisen ja Jonatan Johanssonin uran varrelta. Viime kaudella Englannin ykkösliigan Oldhamissa 11 maalia paukuttanut Kuqi on innoissaan uudesta aluevaltauksesta.

– Siirryn ehdottomasti mieluummin Skotlantiin kuin Englannin alasarjoihin, ja nälkä on kova. Hibernian halusi tosissaan minut, mikä lisää tietysti aina fiilistä. Joukkueessa on iso rooli tarjolla. Erityisesti hyökkäyspää on varsin nuori, ja joukkue hakee minun lisäkseni muutamaa muutakin kokeneempaa pelaajaa, kesällä kovaa treenannut kulttihyökkääjä kertoo.

Celtic on Skotlannin liigan ylivoimainen suosikki, mutta Kuqin mukaan heidän jälkeensä kaikki on auki.

– Celticin jälkeen joukkueissa ei ole hirveitä eroja. Seura tavoitteleekin kärkipään paikkoja. Näkemässäni Hearts-pelissä ensimmäinen puoliaika oli Hibsin hallussa, mutta toinen puoliaika oli huono. Tätä lähdetään parantamaan, ”Sheriffi” näkee.

Unibetin jalkapalloasiantuntija

Kuqi aloitti kesäkuussa peliyhtiön Unibetin jalkapalloasiantuntijana, ja yhteistyö käynnistetään täysimittaisesti syksyn aikana. Kuqi kommentoi jatkossa värikkääseen tyyliinsä ajankohtaisia tapahtumia ja kertoo asiantuntijanäkemyksiään muun muassa Valioliigasta, Mestarien liigasta ja Suomen maajoukkueen edesottamuksista. Myös miehen kuulumisia brittikentiltä kuullaan säännöllisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!