Liverpool Schalken tähtihyökkääjän perässä – Teemu Pukille avautumassa mahdollisuus!

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kansainvälinen pelaajien siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina. Monien pelaajien kohtalo on vielä tässä vaiheessa hämärän peitossa. Kristallipalloa hierotaan myös Gelsenkirchenissä, kun Schalke ja joukkueen maalitykki Klaas-Jan Huntelaar setvivät tulevaisuuttaan.

Hollantilaisen Sport1-kanavan mukaan Huntelaar ja Liverpool ovat solmimassa 18 miljoonan punnan sopimusta. Ennen Hollannin maajoukkuepelaajan hankkimista Liverpoolin on kuitenkin sivuston mukaan luovuttava brittihyökkääjä Andy Carrollista.

– Hän on tilanteessa, jossa hän voi solmia viimeisen ison sopimuksensa. On selvää, että hän punnitsee vaihtoehtonsa. Se on kohtuullista, Schalken toimitusjohtaja Horst Heldt totesi Sportinformationsdienstille.

Gelsenkirchenin riveissä pelaa myös sinivalkoinen kärkimies Teemu Pukki. Jos hollantilainen jättää joukkueen, päävalmentaja Huub Stevens laittanee lisätä vastuuta suomalaisen harteille.

Lyö Betsafelle 50 euron riskitön veto! Saat myös 100 euron bonuksen!
Jos riskitön veto ei osu, Betsafe maksaa panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!