Liverpool pestasi kesällä Brendan Rodgersin seuran uudeksi manageriksi. Ennen Swansea-luotsin palkkaamista listalla oli myös ainakin yksi toinen mielenkiintoinen nimi, hollantilainen Louis van Gaal.

Van Gaal otti heinäkuussa Hollannin maajoukkueen komentoonsa, mutta myöntää sport360-sivustolla keskustelleensa vakavasti myös Liverpoolin kanssa.

– Minulla oli paljon mahdollisuuksia sopimuksiin eri seurojen kanssa, mutta minä hylkäsin ne, hollantilaisluotsi kertoo.

– Ainoastaan Liverpool esitteli minulle suunnitelman, josta pidin, koska en ole ikinä työskennellyt valioliigassa ja olen aina halunnut tulla mestariksi Englannissa.

– Minulla oli vakavia keskusteluja heidän kanssaan ja minulle se oli hyvä vaihtoehto, koska mielestäni Liverpool on fantastinen seura, van Gaal jatkaa.

Lehden mukaan huhut kertovat, että van Gaal halusi uudistaa perinteikästä seuraa, mikä ei ollut Liverpoolin amerikkalaisomistajien mieleen. Kokenut valmentaja tahtoi myös oman henkilökuntansa ja Danny Blindille erikoisroolin valmennustiimissä.

Luotsin version mukaan hänen verensä veti ennemmin maajoukkueen peräsimeen.

– Se että se sattui olemaan Hollanti, on parasta mitä saattoi tapahtua, van Gaal päättää.

Redbet tarjoaa jopa 200 euroa ILMAISTA rahaa kasinolle!
Avaa pelitilisi tästä ja valitse oma bonuksesi!