Atletico Madrid hätistelee suurseuroja pois tähtipelaajansa kintereiltä – "Falcao ei ole myynnissä"

© Kuva:

Atletico Madridin maalitykki Radamel Falcao herätti taas suurseurat, kun mies reilu viikko sitten iski kolme maalia UEFA:n Super Cup -ottelussa Mestarien liigan voittajan Chelsean verkkoon joukkueensa 4-1-voitossa.

Falcao oli Espanjan liigan maalipörssissä viime kaudella kolmas 24 osumallaan. Määrä jää reilusti kahdesta kärkimiehestä, Lionel Messistä ja Cristiano Ronaldosta, mutta prosentteina mitattuna mies on arvokkaampi joukkueelleen – hän teki 45 prosenttia joukkueensa maaleista.

Vettä kiukaalle Falcaon tulevaisuutta koskien nosti pelaajan isä, joka kertoi miehen haluavan siirtyä Real Madridiin ja kuinka Manchester Citykin on osoittanut kiinnostusta.

Nyt Atletico Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo toppuuttelee siirtohuhuja ja vakuuttaa, että seura aikoo pitää miehestä kiinni kynsin ja hampain.

– Isä saa puhua pojistaan mitä haluaa, mutta Falcao itse on kertonut, kuinka viihtyy täällä ja hänellä on sopimustakin neljä vuotta jäljellä, Cerezo kertoi AS-lehdelle.

– Meillä on menossa hyvä hetki seurassamme ja meidän pitää ottaa rauhallisesti. Falcao ei ole lähdössä mihinkään.

Falcaon ruuti oli kuivaa myös Kolumbian maajoukkueessa. Mies teki maalin perjantaina joukkueen kaataessa Uruguayn peräti 4-0-lukemin Etelä-Amerikan lohkon MM-karsinnoissa.