Cristiano Ronaldon tyytymättömyyden syy: Tienaa vain 10 miljoonaa euroa vuodessa

© Kuva:

Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on pysynyt otsikoissa sen jälkeen, kun viime viikonlopun La Liga -pelien jälkeen mies kertoi olevansa ”ammatillisesti tyytymätön” oloonsa Espanjan pääkaupungin seurassa.

Espanjalainen urheilulehti Marca aistii Ronaldolle valjenneen, että maailmassa moni häntä huonompi pelaaja tienaa enemmän kuin hän. Ronaldon itsensä mielestä hän on maailman paras vaikka monet muut pitävät Lionel Messiä vielä piirun verran parempana.

Marcan laskelmien mukaan Ronaldo tienaa vain 10 miljoonaa euroa vuodessa ja on jalkapalloilijoiden palkkavertailun kymmenes.

Vertailun kärkipäästä löytyy entinen Barcelona-pelaaja Samuel Eto’o, joka tienaa miljardööriomistuksessa olevassa venäläisseurassa FC Anzhi Makhachkalassa tuplasti sen, mitä Ronaldo saa kaudesta. Toisena listalla on sheikkiomistajien rahoilla Pariisiin houkuteltu Zlatan Ibrahimovic, joka Marcan mukaan tienaa kaudesta 14,5 miljoonaa euroa. Messi on vasta listan yhdeksäs 10,5 miljoonan euron vuosituloilla.

Tieto Ronaldon tyytymättömyydestä on nopeasti saavuttanut jalkapallomaailman suurseurat ja nyt miljardööriomistajat taistelevat pelaajan signeerauksesta. (Lue lisää tästä).

Katso Marcan tekemä listaus tästä.