Liverpool etsii Steven Gerrardin korvaajaa – tähtäimessä espanjalaiset miljoonamiehet

Liverpool on kääntänyt katseensa Espanjan La Ligaan etsiessään pitkäaikaista korvaajaa keskikenttämies Steven Gerrardille, kertoo Caught Offside.

Gerrard on 32-vuotias. Seuran uusi manageri Brendan Rodgers katsoo jo tulevaan ja etsii sopivaa miestä vuodesta 1998 Liverpoolia edustaneen kapteenin tilalle.

Malagassa pelaava Isco on vetänyt usean suurseuran huomion itseensä. Espanjan nuorisomaajoukkueet läpi kolonnut hyökkäävä keskikenttäpeluri yhdistettiin kesällä Tottenhamiin, mutta siirto jäi toteutumatta.

Malaga on ajautunut pahoihin talousvaikeuksiin, ja seura on myynyt avainpelaajiaan, kuten Santi Cazorlan Arsenaliin. 20-vuotiaassa taiturissa roikkuu kaikesta huolimatta mojova hintalappu, arvioiden mukaan hänestä pitää pulittaa jopa 20 miljoonaa euroa.

Athletic Bilbaon Ander Herrera on lähteen mukaan myös yksi mahdollinen vaihtoehto Liverpoolin keskikentälle. Liverpool teki pelaajasta jo kesällä arviolta 20 miljoonan euron tarjouksen, mutta sopimus jäi syntymättä.

Liverpool on vahvistanut seuraavansa Herreraa uskoen, että miehessä on tarvittava potentiaali. Siirto voisi olla ajankohtainen ensi kesänä.

Uusi mies tuskin syrjäyttäisi suoraan Gerrardia, vaan Rodgers sijoittaisi hankinnan Englannin maajoukkuepelaajan vierelle. Muutaman vuoden päästä joukkueen roolitus saattaa kuitenkin olla jo toisennäköinen.