Zlatan itsevarmana – "En tunne häntä"

© Kuva: Getty Images

Ranskan liigassa Paris-Saint Germainin riveissä pelaava Zlatan Ibrahimovic on aloittanut kautensa vakuuttavasti tehden Ligue 1:ssä seitsemän maalia kuudessa ottelussa. PSG kohtaa ensi viikolla Marseillen, jossa ruotsalaisen maalihanat yrittää tilkitä lupaava puolustaja Nicolas N’Koulou.

– N, Koulou, kuka hän on on? En tunne häntä. En ole ikinä kuullut, maalitykki vastasi ranskalaisessa Telefoot-tv-show´ssa Soccerway.com-sivuston mukaan, kun haastattelija esitteli kamerunilaisen mahdollisena ruotsalaisen pysäyttäjänä.

Monacosta Marseilleen kesällä 2011 siirtynyt 22-vuotias N’Koulou on herättänyt otteillaan usean suurseuran huomion, joten on yllättävää, ettei Ibrahimovic ole hänestä kuullut.

– Tämä ei johdu kunnioituksen puutteesta, mutta kun en tunne pelaajaa, en tunne häntä, maalisylkijä totesi.

Ibrahimovic kantaa omahyväisen pelaajan leimaa, mutta hän ei näe asiaa samalla tavoin.

– Olen yksinkertainen mies. Jos pidät minua arroganttina, sitten et tunne minua. Mutta kun ihmiset puhuvat sinusta, se tarkoittaa että olet tärkeä henkilö, AC Milanista kesällä Pariisiin 20 miljoonalla eurolla siirtynyt pelimies vastasi väitteeseen.

Edellinen artikkeliHJK:lla ei varaa kompurointiin – "Pitää jatkaa samalla tasolla"
Seuraava artikkeliManU-laituri matkalla Juventuksen riveihin?