Honka-pomo korjaa väitteitä: "Tilanne ilmoitettua parempi"

© Kuva: Juha Tamminen
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

FC Hongan tuore toimitusjohtaja Ari Masalin korjaa mediassa esitettyjä lukuja, joiden mukaan Honka tarvitsee 150 000 euroa puhdasta rahaa, jotta voi hoitaa velvoitteensa ennen marraskuun puolen liigalisenssipapereiden palauttamista.

– Olemme palkkojen maksussa kaksi viikkoa myöhässä, emme kuukautta. Syyskuun ja lokakuun palkkoihin tarvitsemamme rahasumma on yhteensä noin 80 000 euroa, ei 150 000 euroa, Masalin kertoi Helsingin Sanomille.

Palloliitto on pyytänyt, ensi kauden varmojen liigaseurojen lisäksi myös Ykkösen kärkijoukkueita tekemään liigalisenssianomukset sellaisen tilanteen varalta, että jokin nykyisistä liigajoukkueista ei täytä lisenssikriteereitä. Hakemukset on pyydetty Ykkösen kakkoselta SJK:lta ja kolmoselta FC Viikingeiltä sekä liigan putoajalta.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliPääsarjojen seuralisenssiprosessit käynnistyivät
Seuraava artikkeliEntinen Valioliiga-tähti ylistää ManU-hyökkääjää: "Wayne Rooney on yksi parhaista"