AC Milanin varapresidentti Adriano Galliani on ampunut alas huhut, joiden mukaan osuuksia seurasta oltaisiin myymässä.

Italian moninkertainen pääministeri Silvio Berlusconi otti lähes konkurssikypsän joukkueen omistukseensa vuonna 1986. Viime viikkoina on kiertänyt älämölöä, että seuraan etsittäisiin uusia johtohahmoja.

Gazzetta dello Sport -lehti kertoi aiemmin, että omistaja Berlusconi olisi valmis myymään 30 prosenttia seurasta qatarilaisille. Lisäksi Corriere dello Sport -julkaisu nosti esiin myös ryhmän venäläisiä sijoittajia.

Seuran varapresidentti Galliani on kuitenkin ampunut nämä huhut alas.

– Ei ole olemassa mitään neuvotteluja Milanin osuuksien myynnistä, ei arabialaisten eikä venäläisten kanssa, Galliani kertoi Sportitalialle.

– Yksinkertaisesti mitään neuvotteluja ei ole.