Pääsarjojen seuralisenssiprosessit käynnistyivät

© Kuva:
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomen Palloliitto on aloittanut jalkapallon pääsarjojen seuralisenssiprosessit kaudelle 2013, tiedottaa Palloliitto.

Liigalisenssiä koskevat asiakirjavaatimukset on toimitettu seuroille runsas viikko sitten. Vaatimusten mukaiset asiakirjat tulee toimittaa lisenssihallinnolle viimeistään 15.11.2012. Päätöskokous pidetään kuluvan vuoden joulukuun puolivälissä.

Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssiä koskevat asiakirjavaatimukset toimitetaan seuroille ensi viikolla. Seurojen tulee toimittaa vaatimusten mukaiset asiakirjat lisenssihallinnolle viimeistään 15.12.2012. Päätöskokous pidetään tammikuun 2013 puolivälissä.

Lisenssihallinto on pyytänyt lisäksi SJK:ta ja FC Viikinkejä toimittamaan liigalisenssiin vaadittavat asiakirjat siltä varalta, että Palloliiton liittohallitus ja Veikkausliigan hallitus yhteisesti päättävät ryhtyä täydennysmenettelyyn Veikkausliigan osalta. Myös Veikkausliigasta putoavalta seuralta pyydetään liigalisenssiin vaadittavat asiakirjat mahdollisen täydennysmenettelyn varalta.

Pyynnöt perustuvat viime kaudella aloitettuun pysyvään käytäntöön, jonka tarkoituksena on ehkäistä sarjakauden alun kannalta liian myöhäiset lisenssipäätökset. Lisenssihallinto korostaa, ettei se oleta, että joltain lähtökohtaisesti liigassa pelaavalta seuralta joudutaan epäämään lisenssi, tai että joku seura olisi luopumassa paikastaan Veikkausliigassa. Tämä on myös tiedotettu kaikille seuroille osana liigalisenssiprosessia. Ykkösen seurojen toimittamat dokumentit arvioidaan tilanteen mukaan automaattisesti osana Ykkösen lisenssiprosessia.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!