FC Viikinkien puolustaja Teemu Honkaniemi ei onnistunut saamaan pelaajasopimusta ruotsalaisseura Åtvidabergs FF:n testistä.

– Futiksen osalta reissu meni todella hyvin, kertoo Honkaniemi seuran verkkosivuilla.

Viikkaripelurin mukaan hänet ja muut testipelaajat otettiin hyvin vastaan pääsarjaseurassa:

– Kaikki sujui joukkueessa myönteisissä merkeissä alusta lähtien. Ensimmäinen päiväkin yllätti, koska vastaanotto oli pelaajienkin puolelta heti todella positiivinen. Odotin kyllä jotain muuta kopin oven avatessa, mutta vastassa olikin esittäytymiskierros ja kaikki testipelaajat otettiin mukaan todella hyvin. Treeneissä ei näkynyt jälkeäkään keskinäisen kilpailun ikä-vemmistä puolista.

Honkaniemi sai reissun aikana peliaikaa topparina akatemian puolella.

– Yllätyin oikeastaan itsekin omasta esityksestä. Vaikka kyseessä oli vain akatemiapeli, niin pelitempo oli älyttömän kova. Peli oli paljon Ykköstä fyysisempää ja kyllähän jo treeneissä näki heti, että nyt mennään todella kovaa. Aikaa miettimiseen ei kentällä jäänyt, ratkaisut oli tehtävä yhdellä tai korkeintaan kahdella kosketuksella, Honkaniemi muistelee.

Miehen mukaan 4-2-vierasvoittoon ottelu sujui häneltä pääosin hyvin.

– Omaan suoritukseen täytyy olla tyytyväinen, vaikeuksia oli oikeastaan vain pääpallotilan-teissa isokokoisia hyökkääjiä vastaan. Seuran puolelta palaute oli linjassa oman kokemuksen kanssa eli pelitauosta huolimatta olin hyvin mukana, nopeus riitti eikä jalalla pelaamisesta ei löytynyt huomautettavaa, mutta pituus ei riitä pelitapaan.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!