Valmentaja luottavaisena: "Zlatan voi hyvinkin tulla valituksi FIFA:n vuoden pelaajaksi"

© Kuva: Getty Images

Ranskaan Paris Saint Germainiin viime kesänä siirtynyt Zlatan Ibrahimovic on hänen valmentajansa Carlo Ancelottin mielestä varteenotettava ehdokas vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi maailmassa eli Ballon d’Or -palkinnon saajaksi.

Palkintoehdokkaiden nimilista julkistettiin alkuviikosta ja ruotsalainen oli 23 pelaajan listalla. (Katso kaikki ehdokkaat tästä.)

– Luulen, että hänellä on hyvä mahdollisuus voittaa palkinto, mutta hänellä ei ole vielä hätää. Viime kaudella hän ei voittanut mitään, joten vuoden päästä hänellä voi olla paremmat mahdollisuudet, italialaisvalmentaja kertoi toimittajille goal.com:n mukaan ja viittaa PSG:n mahdollisiin mestaruuksiin tämän kauden osalta.

Ancelotti myöntää kuitenkin, että kaksi pelaajaa ovat ennakkosuosikkeja toimittajien, valmentajien ja maajoukkuekapteenien äänestyksen perusteella annettavan palkinnon saajaksi.

– He ovat tietenkin Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.

PSG johtaa Ranskan liigaa kymmenen kierroksen jälkeen. Joukkue kohtaa liigassa kolmen pisteen päässä väijyvän ja ottelun vähemmän pelanneen Marseillen keskiviikkona Ranskan liigacupissa.

Pelaa PSG-Marseille Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: x,xx – x,xx – x,xx
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille