Vaasan Palloseura on avannut sopimustilannettaan. VPS käy edelleen neuvotteluja usean eri pelaajan kanssa.

Kerroimme keskiviikkona, että Vepsu ei käytä keskuspuolustaja Augustine Jibrinin ja keskikentällä tai puolustuksessa esiintyneen Mustafa Makin sopimuksessa olleita optioita (lue lisää tästä).

Päävalmentaja Olli Huttusen mukaan näyttää todennäköiseltä, etteivät myöskään O’Brian Woodbine ja Örebrosta lainalla ollut Denis Abdulahi jatka joukkueessa. Sen sijaan joukkue neuvottelee Riku Heinin, Kim Bölingin, Juuso Kevarin ja Steven Morrisseyn kanssa.

– Morrisseyn kohdalla emme ole luovuttaneet, mutta mitään ei myöskään ole pystytty sopimaan. Bölingiä ei enää suunnitella hyökkääjäksi, vaan keskikentän keskustaan, jossa hän esitti muutamassa pelissä erittäin lupaavia otteita, Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.

Nuorille vastuuta

Vepsun valmennusjohto on antamassa nuorille vastuuta. Miika Niemen lisäksi liigajoukkueeseen ovat tyrkyllä Tomi Paananen, Niki Lammi ja Joonas Vahtera.

– Miikalla on ihan täysi potentiaali nousta liigapelaajaksi. Hän on nopea, röyhkeä ja vahva. Toppari Paananen on tehnyt paljon työtä kesän mittaan ja tullut entistä raamikkaammaksi. Nikillä on jo pitemmältä ajalta kokemusta edustusjoukkueen kanssa harjoittelusta. Vahtera taas on nuorempaa ikäluokkaa, mutta hän on lahjakas poikamaajoukkueiden vakiokasvo.

Huttunen myös vihjaa, että Vaasasta kantautuu siirtouutisia ensi viikolla:

– Toivottavasti pystytään ensi viikolla julkistamaan ensimmäinen uusi pelaajasopimus. Sen eteen teemme tässä töitä.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!