Jose Mourinho: "En ole koskaan iloinen, kun manageri saa potkut"

Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho on ilmaissut tukensa Chelseasta potkut saaneelle Roberto Di Matteolle ja sanoo sympatisoivansa kollegojaan, jotka joutuvat jättämään pestinsä.

Mourinhon mukaan hän ei iloitse, kun manageri joutuu vaihtamaan maisemaa. Valmentajavelhon mielestä potkut voivat yhtä hyvin sattua omalle kohdalle:

– En ole koskaan iloinen, kun manageri saa potkut, Mourinho puhui NDTV Sportsin mukaan lehdistötilaisuudessa suojattiensa keskiviikkoisen Mestarien liigan ottelun jälkeen.

– Koska, jos se voi tapahtua heille, se voi käydä myös minulle. En koskaan nauti siitä, kun manageri saa lähteä. Tunnen aina sympatiaa häntä ja hänen perhettään kohtaan, koska elämämme ovat hyvin samanlaisia.

Mourinhon mukaan hän toivoo erityisen hyvää entisille seuroilleen.

– En ole iloinen missään tällaisessa tilanteessa, mutta kaikki tietävät, että pidän entisistä joukkueistani. Pidän Chelseasta, Interistä ja Portosta.

– Haluaisin heidän voittavan, joten toivon entisten seurojeni managereille hyvää. Toivon hyvää myös Benitezille, Mourinho viittasi Chelsean vastanimitettyyn manageriin Rafael Beniteziin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.