Pohjois-Amerikan MLS-liigan viime Valioliiga-kauden päätteeksi siirtynyt Tim Cahill on lähellä liittymistään ex-seuraansa Evertoniin MLS:n talvitauon aikana.

Australialaispelaajan edustama New York Red Bulls -joukkueen kausi USA:ssa päättyi playoff-muodolla ratkaistavan sarjan pudotuspeleissä aiemmin marraskuussa ja uuden kauden valmistavat ottelut alkavat vasta maaliskuussa.

– Olen seurannut runsaasti heidän pelejään ja mielestäni voisin tarjota heille paljon. Palaisin mielelläni edustamaan jälleen Evertonia, Cahill kertoi ESPN-sivustolle.

Kaudet 2004-2012 liverpoolilaisseuraa edustanut maalintekoon kykenevä keskikenttäpelaaja voisi liittyä Evertoniin lainasopimuksella siirtoikkunan auettua tammikuun alussa ja edustaa seuraa parin kuukauden ajan ennen

– Jos Everton on vaihtoehto, toivottavasti asialle voidaan tehdä jotain, mutta asia ei ole vain minusta kiinni. Tarvittaessa pitää myös hyväksyä, jos laiva on jo lähtenyt.

Aiempina kausina Evertonissa on samanlaisella lainalla pelannut MLS-tähti Landon Donovan ja Cahillin seurakaveri, Thierry Henry vahvisti Arsenalia kaksi kuukautta viime kaudella.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!