Kuopion Palloseura ilmoitti eilen tiistaina solmineensa kahden vuoden sopimuksen Jussi Kujalan, 29, kanssa. Päävalmentaja Esa Pekosen mukaan keskikenttäpelaajalle on varattu suuri rooli ryhmästä.

Kujala on pelannut liigaa viimeksi vuonna 2009 Turun Palloseuran riveissä. Veikkausliigakokemusta miehelle on kertynyt myös Tampere Unitedin riveistä seitsemän kauden osalta, jolloin matkaan tarttuivat Suomen liigamestaruudet vuosilta 2006 ja 2007.

Kujala palasi tänä syksynä Ilveksen riveihin kahden hollantilaisen De Graafschapissa vietetyn vuoden jälkeen.

– Mukavin mielin palaan takaisin liigakentille. On mielenkiintoista päästä näkemään, mitä Veikkausliigassa on tapahtunut kolmen viime vuoden aikana. KuPS-joukkueessa on hyvää potentiaalia, tämä kausi meni joukkueelta odotuksia heikommin mutta edeltävillä kausilla tuli hienoa menestystä. Tyytyväisin tunnelmin palaan liigatasolle, Kujala toteaa seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Esa Pekosen mielestä joukkue löysi johtavan pelaajan Kujalasta.

– Me haettiin ensi kauden joukkueeseemme johtavaa pelaajaa. Kujala on pelannut neljä A-maaottelua ja on pelannut myös kaksi sarjakautta Hollannin pääsarjassa De Graafschapissa. Hän on kokenut ja taitava keskikenttäpelaaja, joka pystyy johtamaan joukkueen peliä ja toimii sen ohessa myös nuorempien pelaajien tukena.

”Iso palanen ensi kauden joukkuettamme”

KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskasen mukaan joukkueen kasaaminen etenee aikataulussa.

– Kujalan hankkiminen on iso palanen ensi kauden joukkuettamme: saamme keskikentällemme hyvän ja laadukkaan kotimaisen liigapelaajan, joka johtaa joukkueen peliä esimerkillään ja vankalla kokemuksellaan. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen että saamme Jussin tasoisen huippuammattilaisen riveihimme. Pelaajasopimustilanteemme on hyvällä mallilla ja laadukkaiden pelaajavahvistusten kartoittaminen jatkuu talven aikana, Heiskanen sanoo.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!