Unibetin jalkapalloasiantuntija, kulttihyökkääjä Shefki Kuqi kritisoi Manchester Unitedin topparitilannetta peliyhtiön tiedotteessa.

Viikonlopun Valioliiga-otteluista ”Sheriffi” nostaa muutaman esille.

– ManU-Arsenal-pelissä nähtiin viime kaudella aikamoiset lukemat. Nyt Robin van Persie palaa Arsenalia vastaan, ja Arsene Wenger on jo ehtinyt vaatimaan respectiä 8 vuotta seuraa edustaneelle legendalle. Molemmilla on myös takana käsittämätön liigacup-peli, Kuqi pohjustaa.

– Kyllä ManUn pitäisi tämä himassa viedä. Mutta jos Arsenal pelaa yhtä hyvin kuin Cityä vastaan, kaikki on mahdollista. ManU päästää tällä hetkellä paljon maaleja. Nemanja Vidic on yksi joukkueen tärkeimmistä miehistä, ja sen huomaa, kun hän puuttuu.

– En ole ollut Jonny Evansin fani missään vaiheessa. Hyvä pelaaja, mutta kun ajatellaan ManUa, niin kyllä toppareiden pitää olla jotain erikoista. Vidic ja Evans ovat kaksi täysin eri luokan pelaajaa. Kun myös Rio Ferdinandilla on ollut paljon ongelmia, näkisin, että joukkueen on pakko hankkia joku toppari seuraavasta siirtoikkunasta, voimahyökkääjä linjaa.

Myös Liverpool-Newcastle-parin otteluissa on nähty usein isoja lukemia. Tänä vuonna Liverpool on ollut Kuqille pettymys.

– Odotin Liverpoolilta paljon, mutta toki siellä on paljon nuoria pelaajia. Mutta kuinka paljon Brendan Rodgers saa aikaa jälleenrakentaa? Kyllä noilla nimillä odotetaan myös menestystä. Nyt Liverpoolin olisi pakko voittaa, mutta Newcastlella on hyvä joukkue, eikä olisi mikään yllätys, jos he hakisivat pisteet.

– Ba-Cisse on yksi vaarallisimmista hyökkäyspareista Valioliigassa. Viime kaudella joukkue pelasi kahdella hyökkääjällä, nyt peluuttavat vain toista. Cisse ei ole ollut viime kauden tasolla, mutta viime pelin maali antaa itseluottamusta. Jos onnistumisia ei tule, tarvitaan juuri tuollaista tsägämaalia, Kuqi kommentoi kokemuksesta.