Lionel Messin tähtäimessä jälleen yksi käsittämätön ennätys

Barcelonan tähtinimi Lionel Messi on ehtinyt kirjoittaa nimensä moneen ennätykseen. Nyt taituri tähyää jo Raulin Mestarien liigan kaikkien aikojen maalilukemia.

Messi onnistui tiistaina kahdesti Mestarien liigassa Moskovan Spartakin verkkoon, kun Barcelona kaatoi ryhmän maalein 3-0. Osumien myötä Messi nousi hollantilaisen Ruud van Nistelrooyn rinnalle Mestarien liigan kaikkien aikojen maalitilastossa.

56 maalinsa laukoneen Messin edellä on nyt ainoastaan Raul, joka onnistui viimeistelemään kilpailussa kaiken kaikkiaan 71 maalia. Koska Messi on ainoastaan 25-vuotias ja ennätykseen on matkaa 15 maalia, siirtynee tämäkin ennätys argentiinalaisen nimiin ennen pitkää.

Kerroimme aiemmin tänään keskiviikkona, että Messi on viimeistellyt kalenterivuoden aikana nyt 80 maalia. Argentiinalainen on näin enää viiden maalin päässä saksalaisen Gerd Müllerin kalenterivuoden maaliennätyksestä (lue lisää tästä).