Eilen pelattiin puolet neljännen kierroksen otteluista ja kaksi joukkuetta varmisti jo matemaattisestikin paikkansa jatkoon.

C-lohkossa espanjalainen Malaga pelasi vieraskentällä 1-1-tasapelin AC Milania vastaan ja nousi kymmeneen pisteeseen lohkossa, millä he varmistivat paikan jatkoon. Lohkon toisesta sijasta kilvoittelevat AC Milan (5 p), Anderlecht (4 p) ja Zenit (3 p).

Toinen jatkopaikkansa varmistanut joukkue on Porto A-lohkosta, joka pelasi Kiovan Dynamon kanssa maalittoman tasapelin eilen. Joukkue nousi kymmeneen pisteeseen ja ero ukrainalaisseuraan on kuusi pistettä ja keskinäinen järjestys portugalilaisten eduksi.

Myös lohkon kakkosena oleva PSG on erittäin lähellä jatkopaikkaa. Se on voittanut kolme ottelua neljästä ja ero seuraavaan on viisi pistettä ennen kahta päätöspeliä.

Kaksi joukkuetta ulkona jo taistelussa jatkopaikoista

A-lohkon jumbo Dinamo Zagreb sekä B-lohkon Montpellier ovat menettäneet jo jatkomahdollisuutensa Mestarien liigan jatkopeleihin. Heillä on vielä mahdollisuus nousta kolmannelle sijalle, mikä oikeuttaisi paikkaan Eurooppa-liigan huipennukseen.

Keskiviikkona pelataan loput kierroksen ottelusta. Jatkopaikkansa voivat omat ottelunsa voittamalla varmistaa FC Barcelona, Manchester United ja Shakhtar Donetsk.