Seurapomo kiistää: “Emme ole saaneet mitään tarjouksia Falcaosta”

Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Atletico Madridin presidentti Enrique Cerezon mukaan seura ei ole saanut virallisia tarjouksia hyökkääjä Radamel Falcaosta.

Tulikuuma kärkimies on ollut siirtohuhujen kohteena jo pidemmän aikaan. La Ligassa 10 maalia tällä kaudella iskeneen Falcaon lähtöä seurasta on pidetty vain ajan kysymyksenä, mutta Cerezo toppuuttelee puheita:

– Emme ole saaneet mitään tarjouksia keneltäkään. Pelaaja ei myöskään ole tullut sanomaan, että hän haluaisi lähteä, Cerezo kertoi La Informacion -lehdelle.

26-vuotias hyökkääjä saapui kaudeksi 2011 paikkamaan Sergio Agueron jättämää aukkoa. Seurapomo on menettänyt monta tähtihyökkääjänsä ja sanoo nyt, että Falcaolla on ”sopimus täytettävänään”.

– Vakuutan, että Chelsea, Borussia Dortmund tai kukaan muukaan ei ole soittanut meille. Mutta, jos he kysyvät, he tietävät mitä on vastassa. Sama tapahtui ”Kun” Agueron ja Fernando Torresin kanssa, Cerezo totesi arvoituksellisesti.

Falcaon sopimus ulottuu kesään 2016 asti. London Evening Standard -lehden mukaan kolumbialaisen sopimuksessa on 44 miljoonan punnan ostoklausuuli.

Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeli“Ronaldo ei käyttäydy niin kuin primadonna kanssamme”
Seuraava artikkeliEspanjan kultaluotsi paljasti ehdokkaansa vuoden valmentajaksi – Mourinho ei listalla