Arsenalista Manchester Unitediin kesällä noin 30 miljoonalla eurolla myydyn Robin Van Persien virallinen lähtölaskenta alkoi, kun hän kesän EM-kisojen jälkeen ilmoitti, ettei aio tehdä jatkosopimusta lontoolaisten kanssa. Sopimus olisi päättynyt kesällä 2013.

Pelaa ManU-Arsenal Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,68 – 3,80 – 4,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Goal.com:n mukaan pelaajan ja manageri Arsene Wengerin välit olivat tulehtuneet jo aiemmin. Pelaajalla, tämän agentilla, manageri Wengerillä sekä Arsenalin toimitusjohtajalla Ivan Gazidisilla oli tapaaminen kolme päivää Valioliigan päättymisen jälkeen, missä oli lopun alkua.

– Keskustelut olivat kiivaita. Van Persie kertoi Wengerille keitä pelaajia seuran pitää hankkia ja kenet pitää valita kakkosvalmentajaksi, Goal.com:n lähde miesten lähipiiristä kertoi.

– Hän ei halunnut Steve Bouldia kakkosvalmentajaksi, koska koki hänetkin jees-jees -mieheksi. Hänen mielestä uuden apuluotsin olisi pitänyt tulla seuran ulkopuolelta. Hollantilainen haastoi Wengerin, mitä oikeastaan kukaan ei yleensä tee.

Arsenalin johtokunta ei olisi halunnut päästää hollantilaishyökkääjää helpolla muualle, mutta Wenger halusi päästä pelaajasta nopeasti eroon tavalla tai toisella.

Kaksi hintalappua

Goal.com:n lähde paljastaa myös, että Wenger oli asettanut pelaajalle kaksi hintaa.

– Yksi hintalappu oli ulkomaisille seuroille ja toinen englantilaisille. Wenger olisi myynyt pelaajan ulkomaille 15 miljoonalla punnalla.

Lopulta myynti ManU:uun hyvällä hinnalla toteutui ja Arsenal sai asiassa eräänlaisen torjuntavoiton.

Hollantilainen kohtaa vanhan seuransa, kun ManU isännöi Arsenalia lauantaina. Mies on iskenyt alkukaudella jo seitsemän maalia ja on 30 liigamaalin tahdissa.

Pelaa ManU-Arsenal Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,68 – 3,80 – 4,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!