Zlatan houkuttelee David Beckhamia Pariisiin: "Jos haluat pokaaleja, tämä on oikea seura"

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

David Beckham ilmoitti aiemmin marraskuussa, että ei aio jatkaa enää Los Angeles Galaxyssä, vaan haluaa vielä yhden haasteen uralleen, mikä todennäköisesti löytyy Euroopasta. 37-vuotias pelaaja ehti viettää urastaan kuusi viimeistä kautta Pohjois-Amerikassa.

Muun muassa Paris Saint Germainin, West Hamin ja Queen Park Rangersin kerrotaan kilvoittelevan pelaajan hankinnasta. Pariisilaiset ovat nyt saaneet arvovaltaisen puolestapuhujan joukkueen sisältä, kun tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic toivottaa englantilaisen tervetulleeksi Pariisiin.

– Olen varma, että hän on saanut runsaasti tarjouksia ympäri maailmaa, mutta meidän projektimme täällä on mielenkiintoinen. Jos hän haluaa voittaa pokaaleja, tämä on hänelle oikea seura, Tribalfootball.com siteeraa ruotsalaista.

– Me pystymme voittamaan Mestarien liigan tällä joukkueella seuraavan kahden kauden aikana, mies kertoo itsevarmana.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!