PSG-luotsi kiistää Cristiano Ronaldo -huhut: ”Ei mitään mahdollisuutta”

PSG:n päävalmentaja Carlo Ancelotti on kiistänyt, että Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo olisi matkalla ranskalaisseuraan.

Ronaldo on yhdistetty siirtohuhuissa PSG:n riveihin lokakuun alusta alkaen. Joissain huhuissa on jopa kerrottu tapaamisista, joissa molempien seurojen edustajat olisivat olleet läsnä.

– Ei ole olemassa mitään mahdollisuutta, että hän tulee tänne. Raha ei yksistään houkuttele häntä; määräävä tekijä on se,onko myyjä halukas, Ancelotti sanoi italialaiselle sanomalehdelle La Stampalle.

Eri mediat ovat puhuneet Ronaldon PSG-kaupan arvon olevan toteutuessaan 100 miljoonan euron luokkaa. Siirtohuhut ovat kuitenkin torpattu aiemmin myös PSG:n puheenjohtaja Nasser el-Khelaifin puolesta.

– Ronaldo on Realin pelaaja. Emme ole olleet yhteydessä seuraan ja kukaan ei ole ollut hänestä yhteydessä meihin, el-Khelaifi kertoi seuran tiedotteessa Sky Sportsin mukaan muutama kuukausi sitten.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliManageri suitsuttaa: ”Omien pelaajiemme pitää nousta Lauri Dalla Vallen ja muiden lainamiesten tasolle”
Seuraava artikkeliVenäläisseura tyrmää maailmanennätystarjouksen Lionel Messistä: ”Ei totuuden häivääkään”